Milyen gyakran masszíroztassunk?

Milyen gyakran masszíroztassunk?

A masszázs gyakoriságát a kezelendő probléma határozza meg. Ezt mindig az időpont egyeztetés során beszéljük meg. Fájdalmas izomcsomók oldásánál ajánlott kúraszerűen heti 1 vagy 2 alkalom 1-2 hónapig, szintentartásra javallott a heti vagy 2 hetenkénti alkalom. Van lehetőség heti rendszeres masszázsra, ilyenkor a vendég mindig ugyanabban az időpontban érkezik, így biztosítva van számára egy fix időpont. Rehabilitáció esetén a heti 2 vagy több alkalom lehet igazán eredményes, a kívánt hatás eléréséig.

 

A masszázs ideje

A masszázs idejének hosszúságát szintén időpont egyeztetéskor beszéljük meg. Lehetőség van egész test, illetve rész masszázsra. Egész test masszázsa frissítő jelleggel 1 órás, míg egész test alapos, mély masszázsa 1,5 órát vesz igénybe. A rész masszázs azt jelenti, hogy a test egy-egy részét masszírozzuk, ilyen lehet a hátmasszázs, amelybe beletartozik mindig a csípő és a nyak masszázsa. Lehetőség van csak a láb és a hát masszírozására, hát és a karok masszírozására, igény szerint variálhatjuk. Rész masszázs lehet fél vagy 1 órás, kérés szerint.

 

Törölköző használata

A Szalonban minden rendelkezésre áll a masszázshoz, nem szükséges törölközőt hozni, persze aki ragaszkodik a sajátjához, nyugodtan hozza magával.

Rólunk

Szépségszalonunk Nagykanizsa szívében találod

Címünk : 8800, Nagykanizsa, Huszti tér 1-2

Nyitva tartás : Bejelentkezés alapján

Kozmetika : 20/410-71-95

Fodrászat : 30/376-31-81

Masszázs : 20/249-74-53

Térkép

Facebook