3D Szempilla

Műszempilla felhelyezés (1D-3D-4D-6D)

A műszempillák meghosszabbítják, dúsabbá és vastagabbá teszik az eredeti pillákat, ezáltal kiemelik a tekintetet. A tincses műszempillákkal ellentétben teljesen természetes hatás érhető el vele.  Ízlésének megfelelően többféle szempillaépítési technika közül választhat.  Az 1D-3D-4D-6D jelölés a technikát jelenti, amely meghatározza, hogy egy darab saját pillára, mennyi műszempilla kerül.

A műszempilla az emberi szempillához hasonló, nagyon puha anyagból (műanyag, mesterséges nerc, selyem) készül, amely természetesen ívelt. A szálakat a választott technikához mérten ragasztjuk, a szempillákhoz kiváló, orvosi minőségű, rugalmas ragasztóval, ezáltal a felragasztott pillák csak a természetes szempilla-cserélődéssel (1,5-2 hónap) távoznak.


A műszempillákról

A hagyományos műszempillák kora leáldozott. A 3D szempilla rendszer sikerének titka több tényezőben rejlik. A szempilla viselőjének nem kell változtatnia szokásos életvitelén, víz, izzadtság és könnyálló, zuhanyozhat, sportolhat, szaunázhat, nyugodtan aludhat. Viselete nagyon kényelmes, súlytalan, nem roncsolja az eredeti szempillákat és sokkal tartósabb, mint az eddig megszokott műszempillák, akár 2 hónapig is tart. Elkészítése közben a speciális kollagénnel átitatott szemalátétek ápolják és szépítik az érzékeny szemkörnyékét.

A szempilla megtervezésénél figyelembe vesszük az Ön igényét és eredeti szempilláját. Az új műszempilla rendszer nagyon gazdag méret és színválasztékban, 8-17 mm hosszúságban, három különböző vastagságban, és a feketén kívül további 6 színben választhat szempillákat. A legvékonyabb szempillával olyan természetes hatás érhető el, hogy akár férfiaknak is felrakhatjuk. Neves hazai maszkmesterek filmforgatások során is használják a 3D műszempilla rendszert – akiknek elmondása szerint – a látvány olyan természetes, hogy a legközelebbről készült felvételeken sem látszik, hogy a színész szempillája nem eredeti. A vastag vagy extra vastag szempillákkal még inkább kiemelhetjük a tekintet. A hatás lélegzetelállító, és mégis természetes! Megszépíti és sugárzóvá teszi az arcot.

A műszempilla előnyei:

    Hosszabb, sűrűbb, vastagabb szempillák
    Természetes, mint a valódi szempilla
    Víz-, könny- és izzadtságálló
    Nem kell változtatni szokásos életvitelén
    Nem roncsolja a saját szempillákat
    Súlytalan, használata kényelmes
    Különböző hosszúságban, vastagságban és színben választható
    Díszíthető csillogó, színes Swarovski kristályokkal
    Akár 2 hónapig is tart

Kiknek ajánljuk a szempillahosszabbítást?

Mindenkinek, aki szépségét tekintete kiemelésével szeretné tovább fokozni.
Mindenkinek, aki szeretne hosszabb, dúsabb, ívesebb szempillákat.
Mindenkinek, aki már ébredéskor is szép szeretne lenni.
Mindenkinek, aki nem szeretne szokásos életvitelén változtatni, és a hagyományos kényelmetlen műszempilla viseléséhez alkalmazkodni.
Mindenkinek, akinek nincs ideje folyamatosan sminkjével törődni, de a szép tekintetről nem akar lemondani.
Mindenkinek, aki nem szereti, ha szempillafestéke elkenődik a nap során.


Ha valami igazán különlegeset szeretne…

A színes szempillák izgalmassá teszik az arcot, szép fényt kölcsönöznek a szemnek. Nemcsak alkalmi sminkek kiegészítője lehet, hanem hétköznapi viseletre is kiválóan alkalmas, azok számára, akik valami igazán egyedit szeretnének magukon viselni. A vörös hajúaknak ajánljuk például lila, piros vagy zöld szempillákat, a szem kékségét csodálatosan kiemeli a kék szempilla, a zöld szem smaragdosan ragyog a zöld pilla alatt, és ajánljuk a barna valamelyik árnyalatát a szőkék számára. A színes szempillákkal készült 3D szempilla-hosszabbítás egy gyönyörűen melírozott hajhoz hasonlítható.
A hatást tovább fokozhatjuk, ha néhány ragyogó Swarovsky kristályt helyezünk el a szempillán a szemhéjon vagy az arcon.


Mennyire tartós a műszempilla?

A jó minőségű termékekből, képzett és gyakorlott szakember által elkészített szempilla egyéni adottságoktól függően akár 2 hónapig is tart, és csak a természetes szempilla-cserélődéssel hullik ki. Ahhoz, hogy a 3D szempilla tartós dísze legyen szemének fontos az ápolási tanácsok pontos betartása! A természetes szempilla kicserélődés kb. 100 nap. A helyesen felrakott és gondozott műszempillák a természetes szempillák kihullásával együtt fokozatosan távoznak, ezért javasolt kb. 3 hetenként visszajönnie szempilla stylist-unkhoz, hogy az ez idő alatt kihullott szempilláit pótolja.


Hogyan gondozzam a műszempillámat?

    24 órán belül ne érje víz a felrakott szempillákat
    Ne szaunázzon 48 órán belül
    Ne göndörítse a szempilláit
    Ne festesse tartós szempillafestékkel szempilláit
    Ne használjon vízálló szempillaspirált
    Ha használ szempillaspirált csak a szempillavégeket fesse be.
    Kerülje a sminklemosó használatát a szempillákon, olajos sminklemosóst egyáltalán ne használjon

 

Rólunk

Szépségszalonunk Nagykanizsa szívében találod

Címünk : 8800, Nagykanizsa, Huszti tér 1-2

Nyitva tartás : Bejelentkezés alapján

Kozmetika : 20/410-71-95

Fodrászat : 30/376-31-81

Masszázs : 20/249-74-53

Térkép

Facebook