Tű nélküli Mezoterápia

Mi a mezoterápia?

A mezoterápia egy orvos-kozmetikai eljárás, a diétának is dacoló, lefogyhatatlan zsírpárnák, a narancsbőr hosszú távú eltüntetésére, az arc fiatalítására, valamint a ritkuló haj kezelésére.. Minden eddigi gépi vagy egyéb kozmetikai eljárásnál hatékonyabb, mert sejtszinten képes kifejteni a hatását ott, ahol a probléma kialakult. A francia kozmetológusok már 50 éve alkalmazzák az eljárást, ami hazánkban már elérhető, és eredményességénél fogva, egyre ismertebb.

 

Fájdalommentes, intenzívebb hatóanyag-bevitel
 

A Mezoterápia lényege, hogy a szükséges hatóanyagokat közvetlenül a bőrbe juttatják, így elkerülik a szájon át szedhető készítmények kapcsán fellépő hatóanyag-veszteséget és, hogy ezek az anyagok az anyagcsere révén lebomolhassanak, átalakulhassanak, avagy ne az optimális koncentrációban érjék el kezelendő testrészünket. A bőrfelszínhez közeli struktúrák esetében ez a legbiztonságosabban és a legegyszerűbben mikroinjekciózással érhető el, amelyeket az orvosolni kívánt problémától függően különböző mélységbe és különböző mennyiségű hatóanyaggal végezhetünk el felületi érzéstelenítés után.

Amennyiben retteg a tűszúrástól, akkor ajánlom a tű nélküli mezoterápiát, másnéven elektroporációt. Ezzel az eljárással speciális rádiófrekvenciás hullámok segítségével mikroszkópikus csatornákat nyitunk meg, (ezért is nevezik virtuális mezoterápiának.)

melyeken koncentráltan, nagy mennyiségben juttathatok be a hatóanyagok a megfelelő mélységbe, ahol látványosan tudják kifejteni hatásukat.

 

A kezelés kellemes, nyugtató, érzetre olyan mint egy masszázs.

A kívánt végeredmény eléréséhez elengedhetetlen a kezelést végző (mezoterapeuta) nagy szakmai ismerete és gyakorlata, amikor a kezelésnek megfelelő "koktél" összeállításakor az összetevőket, illetve mennyiségüket meghatározza.

A szakma  tapasztalatai azt igazolják, hogy tű nélkülimezoterápiás  eljárás ugyanolyan látványos és eredményes,mint a tűs mezoterápia amennyiben csúcskategóriás készülékekkel és tömény, steril hatóanyagokkal végzik a kezelést.

Különbségek:
Tű nélküli mezoterápiánál a hatóanyagok a „csatornákon keresztül” közvetlenül a sejtekbe jutnak, így a legeredményesebben tudják hatásukat kifejteni.

Tű nélküli mezoterápiánál nincs fájdalomérzet, sőt a kezelés alatt kellemes masszázs érzete tapasztalható és biztosan nem keletkeznek bevérzések.

Viszont elmarad a tűs mezoterápiánál a bőrt ért mikro szúrásokból adódó saját bőr regeneráció és fokozott kollagéntermelés.

 

Milyen problémák kezelésére alkalmazzuk a mezoterápiát?

 

Arcfiatalítás - Mezolift
 
Esztétikai oldalról közelítve az arcbőr kötőszövetének regenerálása , hyaluronsav, antioxidáns, vitamin komplex, öregedés gátló és regenerációt fokozó anyagok bejuttatása a leggyakrabban alkalmazott beavatkozás. Az adagolókészülék segítségével az arc teljes felszínén történik a mikroinjekciózás. A kritikusabb területeken - homlok ráncai , szem, száj körüli ráncok- sűrűbben , másutt kicsit ritkábban adagolva a hatóanyagot. Az eredmény: a bőrszerkezet vissza épül, a kötőszövet megfiatalodik. A mezolift eljárást ki lehet terjeszteni a nyak és a dekoltázs területére is, hiszen az arc után ezek a területek árulkodnak leginkább az idő múlásáról. Fantasztikus előnye még, hogy nem kell gyógyulási idővel számolni, így másnap nyugodtan mehetünk dolgozni, vagy elutazhatunk pihenni.
 

A mezoterápiás arcfiatalításnál(mezolift) alkalmazott kezelések:

Bio Revitalization:
(30-as bõr)
Hyaluronsav és vitaminok hatékony koncentrációjú keveréke. A bõr teljes megújulását eredményezi.
Bio Revita Anti Ageing:
(40-es érett bõr)
Hyaluronsav, vitaminok, bõrfeszesítõ szérum keveréke, az érett bõr regenerációjára, a ráncok enyhítésére.
Bio Revita Pigment:
(pigmentes, májfoltos bõr)

Taurin és gluthation tartalmánál fogva, pigmentfolt halványító hatású. Nyáron is alkalmazható, mert a bõrt nem vékonyítja el hanem a melanin termelést blokkolja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Testkezelés

A Testkezelésekben a két legfontosabb területen hoz új lehetőséget a Mezoterápia:


1. Jelentősen fokozza az eddigi kozmetikai differenciált cellulit-kúra eredményességét a zsírszövetbe adott hatóanyagaival


2. A helyi alakformálásban hatékonyan eltünteti vagy mérsékli a lefogyhatatlan alkati és helyi zsírpárnákat, a narancsbőrt, sok esetben teljesen feleslegessé teszi a zsírleszívást. Bokától tokáig bárhol elérhető a felesleges zsírréteg felszívódása. A zsírleszívással ellentétben azonban itt nem a zsírsejtek számának, hanem méretének csökkenéséről van szó. Így elkerülhető, hogy súlygyarapodás esetén a környező területek jobban kidomborodjanak, mint a kezelt rész. További előnyök a plasztikai beavatkozással szemben, hogy a bőrön nincs metszéskapu, így nem szükséges a páciensnek heteken keresztül kompressziós kötést viselnie, és bőregyenetlenségtől sem kell tartani. Nem utolsósorban kiküszöbölhető minden műtéti kockázat, sérülés.

 

A mezoterápiás alakformálásnál alkalmazott kezelések:

Bio Revita Cellucare:
(cellulitiszre)
Hatóanyagainak köszönhetõen
(pl. koffein, mangán, cink, hyaluronsav, stb.) jelentõsen csökkenek a makacs cellulit tünetek.
Bio Revita Strecchcare: (stríákra) A stríákat látványosan halványítja, a kötõszövetet jelentõsen feszesíti. Fõ hatóanyagai: DMAE, hyaluronsav, B5 vitamin, cink, réz
Bio Revita Body Lifting:
(testfeszesítés)
Fõ hatóanyagai révén (DMAE, organikus szilícium) erõsíti a kötõ- szövetet, ezen kívül zsíroldó hatású is. Eredményeként a bõr feszesebb lesz, a zsírpárnák csökkenek.
Bio Revita Loss:
(lefogyhatatlan zsírpárnák ellen)
Ez a kezelés kimondottan a makacs, a diétának és a testmozgásnak is dacoló zsírpárnák feloldására ajánlott. Aktív összetevõi: foszfalidilkolin, L-karnitin

 

Tű nélküli mezoterápia előnyei:

 • Nincs elektromos kapcsolat a kezeltel, nincs kémiai égés kockázat, nem keletkezik izomrángás, fájódalom vagy duzzanat
 • Nem ellenjavallt protézis esetén
 • Bevihetők vele ionos, nem ionos, lipofil és hidrofil anyagok
 • Ionizáció és hőtermelés nélküli hullámokkal dolgozik
 • Nincs szükségszúrásra, vágásra
 • Az elért hatás nagyon tartós

 

A mezoterápia kiválóan alkalmazható:

 • Mimikai ráncokra
 • Arcbőr felfrissítése, feszesítése, petyhüdtség ellen
 • Arc-nyak-dekoltázs feltöltése, ránctalanítsa
 • Arcfeltöltés, zsírbontás tokán, feszesítés
 • Aknék okozta sebhelyek
 • Lokalizált zsírtalanítás
 • Narancsbőr kezelésre
 • Hízási csíkokra
 • Plasztikai műtét előtti és utáni kezelés
 • Mell feszesítés
 • Öregedés ellenes kezelés hiperpigmentáció
 • Keloid és sebhelyek kezelésére
 • Rosacea kezelésére
 • Kar, felkar körméret csökkentésére, megerszkedettség ellen

 

A kezelések gyakorisága :

 • Minden szövet típusnak egyéni kezelésre van szüksége.
 • Kezdetben intenzívebb kúra javasolható 6 alkalom heti egyszer.
 • Ezután fenntartó kezelésre van szükség.

 

További kezelési gondolatok:

 • A kezelés nagyon ritka esetben allergiát válthat ki
 • A kezelésnél nagyon enyhe bőrpír keletkezhet
 • A kezelt felülettől függően 6-8 ml-nyi hatóanyagot juttatunk a bőrbe
 • A kezelés napján tilos a sminkelés
 • A kezelést kizáró ok a terhesség és szívpeacemaker

Rólunk

Szépségszalonunk Nagykanizsa szívében találod

Címünk : 8800, Nagykanizsa, Huszti tér 1-2

Nyitva tartás : Bejelentkezés alapján

Kozmetika : 20/410-71-95

Fodrászat : 30/376-31-81

Masszázs : 20/249-74-53

Térkép

Facebook