Alap kezelések

Napjainkban mindenkire ráfér az arc kezelése, hiszen hiába próbálunk egészségesen élni és étkezni, már a levegő is szennyezett, és bármit eszünk vagy iszunk, nemcsak természetes anyagokat találunk benne.Egy arckezelés, arctisztítással és masszázzsal nemcsak hasznos, hanem kényeztető és nyugtató élményt is nyújt. Így nemcsak megszabadulunk a szennyeződésektől, hanem segítünk arcbőrünknek, hogy könnyebben tudja belélegezni a friss levegőt.


Alap arckezelésnél a szakeszű bőrtisztítás után (radírozás vagy mikrodermabrázió, gőzölés, stb.) vitalizáló arcpakolást alkalmazok. Ezt követi az arcmasszázs, végül nappali krémet teszek fel az arcra.

 

Az alap arckezelés kiegészíthető különböző exrtákkal:

- szérum + algás gumimaszk:
A maszk összetételétől függően tiszító, bőrfeszesítő, C vitaminos, májfoltokat halványító, stb. hatást érhetünk el. Alklamazását kúraszerűen javaslom a megfelelő hatás elérése érdekében.

- elektromos hatóanyagbevitel (ultrahang):
Ultrahangos kezelésnél vízben és zsírban oldódó hatóanyagokat juttatok a bőrbe, ez vitalizálja, regenerálja a sejteket, bőrfiatalító hatású. Iontoforézisnél vízben oldódó vitaminokkal, ásványi anyagokkal töltjöm fel az arcbőrt. A kezelés hatása akár egy hétig is érezhető.

Rólunk

Szépségszalonunk Nagykanizsa szívében találod

Címünk : 8800, Nagykanizsa, Huszti tér 1-2

Nyitva tartás : Bejelentkezés alapján

Kozmetika : 20/410-71-95

Fodrászat : 30/376-31-81

Masszázs : 20/249-74-53

Térkép

Facebook