Mezoterápiás bőrmegújító kezelés

Látványos fiatalodás már egy alkalom után is sebészkés nélkül a legkorszerűbb fájdalommentes eljárással! Bőrünket nap mint nap számos stresszhatás éri (UV sugárzás, szmog, vegyi és egyéb környezetszennyező anyagok, dohányzás, stb.) amelyek mind hatással vannak a dermisre (irha) a bőrben. A bőrápoló készítményeknek át kell jutniuk az epidermisen (hámszövet), mielőtt elérnék az alsóbb bőrrétegeket. Azonban sok hatóanyagrészecske (pl.: vitaminok) túl nagy ahhoz, hogy behatoljon a bőrbe és elérje az irhát. A MESO-Vytal bőrmegújító rendszer biztosítja a speciális készítmények számára, hogy a felhámon áttörve közvetlenül az irhába jussanak. A kezelés több lépcsőben fokozza a bőr vitalitását és energia ellátását, miközben táplálja a sejteket, feltölti a mimikai és hajszál ráncokat.

A Meso-Vytal mezoterápiás kezelés minden Nő számára – kortól függetlenül- a legbiztonságosabb fiatalító kúra, ha a ránceltüntetés az arc megváltoztatása és sebészeti beavatkozás nélkül, extra hatóanyagok bejuttatásával történik. Szeretnénk mindenki számára elérhetővé tenni ezt a forradalmian új eljárást, amely mellékhatások nélkül ápol, szépít, ránctalanít.

 

Hatékony és kíméletes

A kezelés nem okoz fájdalmat vagy sérülést. Az eredmény azonnal, már az első kezelés után látszik! A hosszútávú eredmény érdekében javasoljuk a Meso-Vytal kezelést kúraszerűen végezni, 5 alkalommal, heti rendszerességgel. A Meso-Vytal kúra átstrukturálja a bőrt, feltölti az irha és a bazális membrán vízkészletét, kisimítja a ráncokat.

 

A kezelés menete:

1. fázis: A bőr letisztítása és felfrissítése – 20 perc
A bőrtípusnak megfelelő letisztítást követően, az elhalt hámsejtek eltávolításával egy
bőrfrissítő kezelést alkalmazunk. Optimalizáljuk a bőr PH-ját és Hyaluron sav pótlásával hidratáljuk .

2. fázis: A ráncok feltöltése – 20 perc
A bőrállapotnak megfelelő hatóanyag kompozíció bejuttatása a forradalmian új Mezo Face Lifting kezelő programmal.

3. fázis.: Relaxálás arcmasszkkal – 20 perc
Feszesítő, ránctalanító krémpakolás és kézmasszás a kezelés végén, amely gondoskodik arról, hogy a hétköznapok monotonitását végképp feledtessük és egy bő óra elteltével kipihenten, megfiatalodva távozzon.

 

Fiatalaító kezelés - MESO-Vytal MED ampulla
 
Hyaluronsavval és peptidekkel simítja a ráncokat és serkenti a kollagéntermelést. Az élettel és nedvességgel teli, tartósan szép bőrért. A nagy mennyiségű hyaluronsavat tartalmaz, növeli a bőr nedvességtartalmát és rugalmassá teszi a bőrt. A bőr azonnal, láthatóan és érezhetően fiatalabb, frissebb és üdébb lesz. Összetevői hatásosan csökkentik a mimikai a ráncok kialakulását.
Életre kelti és megfiatalítja a bőrt! 
 
Hogyan történik a MESO-Vytal bőrmegújító kezelés?
A Vytal kozmetikai készítmények felvitele egy speciális modullal történik, amelyben mikroszkopikus méretű tűk találhatóak, mellyel a bőr legfelső hámrészén finom mikrocsatornákat nyitunk. Ez lehetővé teszi, hogy a hatóanyagok eljussnak az  bőr irha rétegébe, ahol ki tudják fejteni jótékony hatásukat.
A kezelés eredménye azonnal, már az első kezelés után látszik! A hosszútávú eredmény érdekében javasoljuk a Meso-Vytal kezelést kúraszerűen végezni, 5 alkalommal, heti rendszerességgel.
Mennyire fájdalmas a MESO-Vytal kezelés?
A kezelés fájdalommentes, a legtöbb esetben csak egy kis viszketést, vagy karcolást lehet érezni, mivel a mikroszkopikus tűk éppen csak a bőrréteg legfelső (elhalt) részét érintik. 
Miből áll egy MESO-Vytal kezelés?
  • Minden esetben felmérjük, hogy milyen kezelésre van szüksége a bőrnek (frissítő, fiatalító, vitalizáló)
  • A kezelés első lépéseként –  az arc letisztítása után –  a Dr. Rimpler AHA gyümölcssavas szérumát használjuk pakolásként. Így a bőr elhalt hámrétegét finoman eltávolítjuk, ezzel segítve a soron következő hatóanyagok bőrbejutását, miközben a bőr anyagcseréjét is aktiváljuk.
  • A hatóanyagok bejuttatását a MESO-Vytal modullal végezzük.
  • A kezelés befejezéseként a  Dr. Rimpler bőrtípusnak megfelelő nyugtató és tápláló pakolását alkalmazzuk.

 

Miben különbözik a MESO-Vytal rendszer a hagyományos mezoterápiás módszerektől (pl.:dermaroller)?
Sokan durva, elavult módszereket alkalmaznak, annak reményében, hogy fokozzák a kollagénszintézist, vagy segítsék az ápoló készítmények bőrbe jutását. Ez nem csak hatástalan, de káros is. Megsérti a bőrt, mivel a tű túl vastag és túl mélyen a bőrbe hatolva roncsolja az irhát. Néha még maradandó sérülést is okoz a hajszálvérereken (telangiectasia a vérerek krónikus kitágulása). Gyakran a rossz minőségű szolgáltatást, olcsó kézi eszközzel és minimális, vagy teljesen hiányos szaktudással végzik. A dermaroller több vendégen való alkalmazása – a tökéletes sterilitás hiánya miatt – szintén megkérdőjelezhető.A MESO-Vytal modulokban a tűk nagyon vékonyak és roppant precíz kiképzésűek. A megfelelő mélységig, csak éppen a szaruréteg alá hatolnak be, ahol a hatóanyagokra szükség van. A MESO-Vytal modulok sterilizált,  klinikai tisztaságú, egyesével csomagolt eszközök, melyeket csak egyszer használunk fel!

Rólunk

Szépségszalonunk Nagykanizsa szívében találod

Címünk : 8800, Nagykanizsa, Huszti tér 1-2

Nyitva tartás : Bejelentkezés alapján

Kozmetika : 20/410-71-95

Fodrászat : 30/376-31-81

Masszázs : 20/249-74-53

Térkép

Facebook