Bemutatkozás

Mozsolics-Petz Veronika vagyok, 2007-ben vizsgáztam gyógymasszőrként.

Gyakorlati időm nagy részét a Kanizsai Dorottya Kórházban töltöttem, ahol több kiváló oktató segítségével készültem fel a vizsgára és a nagybetűs életre. Ezenkívül a zalakarosi Gránit Gyógyfürdőn gyakorolhattam a fizioterápiás eszközök használatát, és láthattam a masszőrök munkáját. A vizsgák után úgy döntöttem, szeretnék egy hangulatos helyiséget, ahol nyugodt körülmények között masszírozhatok, ezért belekezdtem a saját vállalkozásomba és egy szépségszalonban alakítottam ki a vendégköröm.

Jelenleg Nagykanizsán a Prestige Szépségszalonban dolgozok két kiváló kolléganővel, Bettivel a kozmetikussal, Diával a fodrásszal. A szalon teljesen új és nagyon hangulatos, jól megközelíthető.


Szeretem a szakmám, azon kevesek egyike vagyok, aki stresszmentes munkát végez, érdekes és kedves emberekkel ismerkedhetek meg nap mint nap. Sokan kérdezik : „erős masszőr vagy? erősen dolgozol?”, erre mindig azt szoktam mondani: „nem, nem vagyok erős, csak az ujjaim olyanok, mint a tüskék, mélyen dolgozok”. A vendégekkel mindig megbeszéljük, hogy fontos a folyamatos visszajelzés, mert a sok fogással lehet játszani, nem kell minden fájdalmat elviselni. Lehet úgy masszírozni, hogy az alapos és hatásos legyen, elviselhető fájdalmak közepette. Van aki csak élvezni szeretné a masszázst, nem terápiás céllal jön, ezt is megbeszélhetjük, eszerint is lehet masszírozni.

Rólunk

Szépségszalonunk Nagykanizsa szívében találod

Címünk : 8800, Nagykanizsa, Huszti tér 1-2

Nyitva tartás : Bejelentkezés alapján

Kozmetika : 20/410-71-95

Fodrászat : 30/376-31-81

Masszázs : 20/249-74-53

Térkép

Facebook